Tilausajo

Tilausajo Luoston Taksipalvelulta

Tarjoamme tilausajoja kaikille ryhmissä liikkuville matkustajille. Myös tilausajot Venäjälle onnistuvat. Tällä hetkellä meillä on 16- 49  paikkaiset linja-autot.

Mukavuus - matkustam11218244_502891166560308_7041252302676699593_oista ilman hankaluuksia Mikäli haluat siirtyä ryhmäsi kanssa paikasta toiseen vaivattomasti, tilausajon tilaaminen on sinulle paras ratkaisu - tilausajo on käytännössä matkustamista ilman hankaluuksia.Yhdessä matkustaminen on hauskaa, kun ympärillä on juttuseuraa. Lisäksi teillä on oma kuljettaja, joka huolehtii siitä, että matkan taittaminen on vaivatonta ja sujuu ongelmitta. Linja-autostamme varusteisiin kuuluu ilmastointi, dvd-laitteet ja jääkaappi sekä isoissa autoissa wc.

Vaivattomuus - Ovelta-ovelle palvelu Toisin kuin lentokoneella tai junalla kulkeminen, tilausajo on ovelta ovelle palvelua. Sinun ei tarvitse huolehtia juna-asemalle tai lentokentälle kulkemisesta - linja-auto hakee sinut suoraan kotioveltasi.

Turvallisuus - 16 vuoden kokemus kuljetusalalta Kuljettajaltamme löytyy kuljetusalan kokemusta eri maista ja olosuhteista yli 16 vuoden ajalta mm. Balkanin niemimaalta, Pohjoismaista ja Lähi-Idästä. Pitkä kokemus näkyy osaavassa ennakoinnissa, rauhallisessa liikennekäyttäytymisessä ja kattavassa paikallistuntemuksessa. Asioista otetaan aina ennen matkaa selvää, jotta yllätyksiä ei tulisi enää paikan päällä.

Joustavuus ja nopeus Vastaamme tarjouspyyntöihin arkipäivisin 24 tunnin sisällä yhteydenotostasi. Pyydä tarjous joko soittamalla tai jättämällä yhteystietosi tänne.