Yrityksemme

Tietoa yrityksestä


kuljettaja
Nimeni on Juha Immonen ja olen Luoston Taksipalvelu Oy -yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja. Yrityksen fyysinen toimipaikka on Luostolla, mutta esimerkiksi tilausajojen toimialueita ei ole rajattu. Taksipalveluni toimii Luostolla ja Luoston lähialueilla. Yrityksen henkilökuntaan kuuluu lisäksi 2 muuta kuljettajaa.

Kuljetusalan kokemusta minulla on eri maista ja eri olosuhteista yli 16 vuoden ajalta. Olen kulkenut mm. Balkanin niemimaalla, Pohjoismaissa ja lähi-Idässä. Minua luonnehditaan yleensä rauhalliseksi kuljettajaksi. Pitkä kokemus näkyy erityisesti liikenne-ennakoinnissa, ajovarmuudessa, rautaisessa paikallistuntemuksessa ja määrätietoisessa tavassa toimia ja tehdä ratkaisuja. Matkustajilleni lopputulos on tasainen ja mukava matkakokemus.

Rauhanturvaajasta taksiyrittäjäksi

Vanhemmillani on ollut taksiyritys niin kauan kuin muistan. Myös pikkuveljeni on taksiyrittäjä. Lisäksi suvustani löytyy lisää kuljetusalan yrityksiä.

Minulle matkailu on aina ollut kiinostavaa. Tutustun mielelläni uusiin kohteisiin ja järjestän omia matkoja. Työskentelin 2004 - 2005 kansainvälisessä kuljetuskomppaniassa linja-auton kuljettajana Balkanin niemimaalla. Sitä ennen olin tehnyt aiemmin yhden rauhanturvaajakeikan Lähi-Itään 2000-2001.

Kun vuonna 2013 vanhempani jäivät eläkkeelle ja sukupolvenvaihdos oli edessä, päätin toteuttaa yhden haaveistani ja perustin henkilökuljetusyrityksen.

Ota minuun yhteyttä soittamalla +358 40 180 44 33 tai jätä yhteystietosi lomakkeeseen!